Pametni balans kotača

Djeca skuter

VELEPRODAJA ALUCARD 4.0 INČNI dva KOTAČA RAVNOTEŽU SCOOTERModel br.: CS-401Color: red1. DescriptionWith razvoj vremena i tehnologije, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, th

Product details

VELEPRODAJA ALUCARD 4.0 INČNI RAVNOTEŽU DVA KOTAČA SKUTERA

Broj modela: CS-401

Boja: crvena

1. Opis

S razvojem puta i tehnologija, vozila su vrlo normalno da sve nas sada i konkretno, struja motornih vozila više nisu luksuz, također imamo sve više i više mogućnosti za izabrati iz, dok električni balans dva kotača skutera, koji je popularan okoliša ishod za moderne ljude da se zabavljaju i jahati, je samo jedan od njih!

ALUCARD ravnotežu dva kotača skutera za djecu koristi najbolje sirovine kao glavni odbor, žiro, motora, Samsung baterije i oštra bol sigurnost zaštićena tehnologija osigurati svoju sigurnost i besplatno narodna brige neočekivano gori ili eksplozije. Sve certifikate kao CE, RoHS, FCC, UL i što je najvažnije, patent dostupnih za izvoz.

Parametri za ALUCARD električni skuter

Veličina

4.0 inča

Moć

250W * 2

MAX brzina

5km/h

MAX nagiba

10°

MAKSIMALNA težina opterećenja

60kg

Kapacitet baterije

2200WH

Operacija udaljenost

8-10KM

Vrijeme punjenja

2 sata

Veličina proizvoda

66 * 25 * 26 CM

SZ

5.0 KG

Adapterom power PC

AC110-AC220V 50-60HZ

Opcije boja

Bilo koja boja se može prilagoditi

2. slike proizvoda


3.step-po-korak vodič za korištenje Balansiranje odbora

Prije upotrebe 4.0 inčni Balansiranje odbora za djecu po prvi put, roditelji moraju pročitati sve upute temeljito kako bi razumjeli najsigurniji način za vožnju.

Korak 1: Nježno pritisnite tipku za Uključivanje/Isključivanje gumb za napajanje Balansiranje odbora.

Korak 2: Mjesto stopala na jednom od stopala jastučići, čekati na odgovarajuçi Svjetlosni pokazatelj, i stajati na druge podmetači za stopala sa drugom nogom.

Korak 3: Nakon stoje vam stabilno na brodu, koristite svoje težište usmjeriti koji put skuter poteze-Nagni se prema naprijed ili unatrag kako bi prešli taj smjer ili tibespiatnu- ali Pazite da se ne naginju previše.

Napomena: Ravnoteža skuter za djecu mora ne smije koristiti ako nije uravnotežena. Ako nije potpuno Vodoravna, vaša djeca će se oglasiti upozori kad se Nagazi i balans ploči će unijeti automatski balans protekciju.

Sigurno korištenje Balansiranje odbora

Korak 4: Korištenje odbora skrenuti desno i lijevo.

Korak 5: Miči se Balansiranje i povući na stražnju stranu Balansiranje odbora s jednom nogom prvi, a korak s sa drugim.

Napomena: zabranjeno je napraviti i naglo okreće dok se kreće velikom brzinom, jer to može biti nesigurno.

Nemojte okretati Balansiranje odbora prilikom prelaska nagibom, jer to može prouzročiti skuter izgubiti ravnotežu.

Pogledajte sljedeću stranicu slike.

Slika: naprijed na desnu nogu na lijevo, i naprijed sa leve strane na desno.

4. sigurna uporaba smjernica

Ovaj odjeljak sadrži informacije i upozorenja o korištenju Balansiranje odbora, tako da možete ostati potpuno sigurna a zabavu. Tako da sigurno možete uživati Balansiranje odbora, pročitajte ove smjernice o korisničkom prvo. Obratiti posebnu pozornost na upozorenja korisnika, kao što ćete morati nositi ovo na umu kada se voze Balansiranje skuter ako želite imati sigurno i ugodno iskustvo.

Upozorenje!

. Vaša djeca se lako izgubiti ravnotežu, pada u objekte ili otpasti ravnotežu skuter i bilo kada netko povrijedi! Da biste to izbjegli, provjerite je li imati temeljito Pročitajte korisnički priručnik prije korištenja. Provjerite je li to ispravno i da ste upoznati s kako koristiti sve pribor prije nego što pustiš da vaša djeca upotrebljavaju.

. Kada je učenje kako vožnja Balansiranje odbora, da sigurno imaju nosiš zaštitne opreme, kao što su kacige, štitnike za koljena, laktovima, itd.

. Ovaj proizvod je namijenjen samo da nose jedno dijete, i da bude korišten za vas na Trajekt drugih ljudi o!

. Nemoj zamijeniti motor s trećom alternativa.

. Djeca koja težina 50KG ne mogu koristiti ovaj proizvod.

. Upotreba ravnotežu skuter su predmet lokalne prometne propise. Obavezno poštivati u blizini pješaka.

. Iako pomoću 4,5 inčni električni skuter, biti svjestan prepreka u Krećemo od vas i na udaljenost-imaju jasnu crtu ili prizor će vam pomoći vožnja izvan opasnosti!

. Reći djeci, kada jahanje odbora, držite koljena lagano savijena i njihovo tijelo opušteno kako bi oni mogli sami uravnoteženi.

. Dok jahanje sebi ravnotežu skuter, držati obje noge stan na stopalo jastučići.

. Zamolite svoju djecu da nose razuman sportsku odjeću prilikom korištenja ovog proizvoda, i to će im pomoći da brže reagirati u hitnim slučajevima.

. Ako vaša djeca su oslobođenje sa nekim drugim na drugi skuter ravnotežu, osigurati to držati dovoljan razmak između svoje zajednice kako bi se izbjeglo pad sustava.

. Svoj ' ne dobar ideja se omesti dok jahanje svoj Balansiranje odbora, mimo uzimanje telefonskih poziva, slušanje glazbe ili jednostavno pluta u jednom ljepoticom!

. Ne smije jahati ravnotežu skuter u mraku ili slabo osvijetljenim prostorima.

. Samo koristiti samostalno Balansiranje odbora kada to ispravno radi, ako ne, prestati koristiti odmah.

. Ne koristim na strme pomije.

. Protectors(supplied) se uvijek treba koristiti kada koristite vaš skuter.

5. kratak uvod za C-zvijezda

C-zvijezda INDUSTRIJSKE LIMITED je osnovana 2000. Sa velike mogućnosti za dizajniranje i proizvodnju, modernizirane proizvodne linije, injection moulding stroj i napredne druge povezane opreme, C-zvijezda je u stanju prihvatiti i proizvodnju OEM i ODM naloge za razne vrste ravnotežu dva kotača skutera, skutera ruci držite ravnotežu, evocirane vozila, električni skejtbord i slično. Naši proizvodi slijede trend ove industrije i pod ažuriranje kako bi zadovoljili potrebe tržišta i potrošača. Dobra kvaliteta i ugled donijeli C-zvijezda mnogi gosti iz sad-a, jugoistočnoj Aziji, Bliskom Istoku, Europi, itd, stvaranje međunarodne veze odvijaju! C-zvijezda postaviti dizajnirati i proizvesti ravnotežu skuter 2015 pod Markom ALUCARD, koji je odmah postao vrlo vruće i prodaje sportskih proizvoda nakon što je pokrenuta!


Hot Tags: djeca skutera, skuteri za djecu, električni skuteri za djecu, djeca 2 kotača skutera napravljen u Kini, Kina, Proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, kupiti
Srodni proizvodi
Feedback